Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.09.2010 06:12 - Ай сиктир с тия гейове и фереджета! Браво на Попа!
Автор: rebellious Категория: Новини   
Прочетен: 1236 Коментари: 3 Гласове:
0



Хайде ако обичате гейските организации да се осъзнаете малко!!! Стига с тия гей паради, протести и прочее! И на другите от другата страна на барикадата ще кажа същото.Какво ме е*е мен в коя дупка си го завира колегата в офиса или продавачката в магазина. Изобщо на някой пука ли му?Нямам нищо против да сте обратни. Голяма работа! И какво от това?Да не цъфнаха налъмите? Кога сте видели хетеросексуални да си правят паради и да обясняват на куцо и сакато в коя дупка ги кефи повече? Ебането е за между чаршафите!!! И касае само ебящите се!!!!! Без извинение. Да, не трябва да ви отказват работа или други подобни неща. Важно е да си върщите работата защото за това се ходи на работа - за да се работи. Пък и аз досега като съм ходила на интервю за работа не съм чувала въпросче "извинете, а вие с мъж или жена предпочитате да си лягате?"Ако сте се объркали и в графата "SEX" сте писали гей, да ви светна, че въпросът се отнася до вашият пол, а не до вашата сексуалност. Това е нещо от което никой не се интересува. ИЗОБЩО!!!! Секса, както и религията са изконно лични преживявания и айде няма нужда да споделяте. Това не ви прави нито по-ебателни нито по-вярващи. Чули ли сте израза "... станал по-набожен от Папата"? А " Прекален светец и Богу не е драг"?Никой не ви казва да не сте такива или онакива.Просто личните работи трябва да си останат лични. Пък ако ще и да сте гей мюсюлмани от племето Тумба Лумба. Все пак обществото е подчинено на хетеросексуален и донякъде все още патриархален ред. Ако Вие се харесвате така, това не значи че аз бих искала да гледам гейове правещи секс в кварталната градинка. Ми вземете си стая!Всяко нещо си има място и както вече казах секса и вярата са в леглото и душата а не пред общината или парламента.Та браво на попа който раздаваше ордени днес по телевизията.



Гласувай:
0



1. liliyanaandreeva - Ти си агент-провокатор
07.09.2010 07:57
С тоя вулгарен жаргон искаш гейовете и мюсулманството да ни станат драги и мили!Да ...ама не!
Един вид ако анти-гейовети и анти-ислямистите са такива вулгарни копелета, то значи ,че гейоветие и ибряма са готени! Да ... ама ... не !
Ефектът е обратен.
цитирай
2. анонимен - бъди Асертивен да те видя
07.09.2010 10:12
Само, че българина с тоталитарното си мислене и интереса от различните е все още голям и репресивен, стигмата е по силна и от мюсюлманските държави. Това са само малка част от фактите , а когато станете гей и си потърсиш работа и недай се боже да си по феминизиран ням и да те питат от кой секс-пол си, тактично ти отказват а другите те псуват. Толерантността е само привидна. Лошо Седларов, България е по зле.
цитирай
3. rebellious - към liliyanaandreeva
08.09.2010 00:43
Не, уважаема, няма нужда да ти стават мили и драги, също както и ти не си такава за всички. Никой не е длъжен да харесва другите.Работата е там, че ако ти смяташ, че понеже си каквато си трябва да ти бъдат зачитани основните човешки права, то тогава трябва да приемеш, че това важи за всички. Но решаването на проблема едва ли е най-удачно да се търси посредством подобни митинги и публичност от този род. Това искам да кажа.След като организациите са наясно с проблема да си внесат искане за промяна на закона. Сигурно и проститутките не са доволни от отношението към тях, но още не съм чула да са си организирали парад. Работодателите трябва да се задължат да спазват законите. Защо тези организации се фокусират само върху гейовете? Ако това е начинът, къде са тогава парадите на хората над 40г. които също имат проблем с наемането им на работа заради възрастта? Къде са парадите на тези , които още нямат, но смятат да имат семейство? Тях пък не ги взимат, защото след време ще се наложи да излезнат по майчинство и затова не са предпочитани. Ако се води кампания срещу дискриминацията, тя трябва да обхваща всички аспекти. Иначе така да се действа избирателно, лично на мен ми мирише на дискриминация на останалите групи.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rebellious
Категория: Новини
Прочетен: 11967
Постинги: 2
Коментари: 3
Гласове: 5
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930